Публикувано на: 28.08.2007г. ФОНДАЦИЯ "ИСКАМ БЕБЕ"
София, ул. "Юрий Венелин" 19, тел. 02/490 09 67, 0898 588 026
Фондация "Искам бебе" ще проведе първата си  Информационна борса „Искам бебе” във Варна. Д-р Врабевски ще дари средства на 5 семейства от Варна, за извършване на  скъпоструващи инвитро процедури.
На 1 септември 2007 г. от 14 ч. в Гранд Хотел Варна – зала „Одесос” ще се проведе първата информационна борса на фондация "Искам бебе", която включва безплатни консултации и семинар с едни от най-добрите специалисти в областта на инвитро технологиите и репродуктивната медицина.

Д-р Георги Стаменов
Д-р Кателия Александров
Милена Божилова – психолог
Надежда Желева – Консултативен център за бъдещи майки „Искам бебе”
Стефка Величкова – ембриолог
Тодор Чаушев – криобиолог
Д-р Мариела Даскалова
Д-р Васил Даскалов

Първият дарител от Варна, който се включва в Социалната дарителска политика на Фондация "Искам бебе" е д-р Милен Врабевски. Той ще връчи дарителски ваучери за лечението и извършване на инвитро процедури на 5 семейства от Варна, които се борят за свое собствено дете. Критериите за включване на семейства в дарителската програма на Фондация "Искам бебе" са: семействата да са от град Варна, да са с доказан репродуктивен проблем, да удостоверят с документ, че нямат необходимите средства за лечение. Дарителят - д-р Милен Врабевски - ще поеме шефство над дарените семейства до завършване на цялата инвитро процедура.

След успешния старт на кредит "Искам бебе" - програмата за финансиране на инвитро процедурите на Сибанк и Фондация "Искам бебе", до края на 2007 г. следва да бъдат проведени информационни борси и в градовете Пловдив, Велико Търново, Смолян, Русе и Тутракан, където Фондацията ще търси свои съмишленици и дарители.

За контакт – 0898 588 026
Радина Велчева
Председател на УС на Фондация „Искам бебе”