Дарителска кампания „Да дариш живот!”
Публикувано на: 18.07.2013г.
campaign_logo.jpg  От 2008-ма година насам, сдружение „Зачатие” организира по по две дарителски кампании годишно за финансиране на нуждаещи се двойки със стерилитет – през юни и през декември. Подпомагат се само семейства, които не отговарят на критериите за финансиране чрез държавния фонд за асистирана репродукция. Такива са семействата, в които жената е с намален или изчерпан яйчников резерв и тези двойки, които правят процедури с донорски яйцеклетки.

Досега парична помощ под формата на ваучери за лечение са получили над 35 семейства, а допълнително са осигурени безплатни ин-витро процедури под формата на дарения от клиники за още десетки двойки. Печелившите кандидати за финансиране се избират чрез публичен жребий в рамките на ежегодните ни прояви през юни и декември.

Защо да направя дарение на Сдружение "Зачатие"?

Сдружение „Зачатие” е неправителствена организация, работеща изцяло на доброволен принцип. Ние се финансираме само и единствено от членски внос, дарения и приходи от специализирани реклами на нашия сайт. Сдружението не изразходва нито лев за заплати, офиси, телефони и консумативи. Затова, когато дарите на „Зачатие”, вашите пари отиват директно за подпомагане на лечението на нуждаещи се двойки със стерилитет, които не могат да се възползват от държавно финансиране.


Как да направя дарение на сдружението?


По банков път на сметката на Зачатие
Сдружение Зачатие
Банкова сметка: ПИБ - клон Витоша
IBAN - BG10 FINV 9150 10BG N0JD TK
BIC - FINVBGSF
основание "Дарение"


Партньори на кампанията „Да дариш живот!”

shopping-terapia3.jpg