Публикувано на: 14.11.2011г.
 
 На 11 ноември 2011г. SOS Детски селища България стартира кампания за набиране на средства, която ще бъде изцяло в интернет и дарителите, решили да подкрепят организацията, ще могат да направят дарението си онлайн. SOS Детски селища България подсигурява семейство и здравословна среда за развитие и израстване на лишени от родителска грижа деца.

„Убедени сме, че банерът на кампанията и нейният слоган „Миговете създават семейството“ ще заинтригуват много българи и ще ги накарат да повярват, че всеки може да промени бъдещето на едно дете, дарявайки сума от 20 лева, 50 лева или сума по избор. Благодарим на нашите партньори и на нашите приятели, които подкрепиха кампанията.“ - коментира Пламен Стоянов, Национален изпълнителен директор на SOS Детски селища България.

Сдружение Зачатие е партньор на кампанията. Нашият фотограф и член на УС Мария Стирянова направи специална фотосесия и предостави безплатно кадри на своите малки принцеси Стефания и Преслава. С тях SOS Детски селища България оформи своите банери за популяризиране на кампанията и така деца на Зачатие ще помагат на други деца с тежка съдба.

Нека подкрепим кампанията на адрес www.sosbg.org/donate .