Честит 5-ти рожден ден на сдружение Зачатие!
Публикувано на: 06.03.2009г.

Мили момичета и момчета, честит рожден ден!
Преди 5 години на този ден за първи път в България бе създадена организация на хората с репродуктивни проблеми, борещи се, мечтаещи да бъдат родители, готови да покажат лицата си по медиите и пред институциите, да кажат, че нищо срамно и страшно няма в това да изразиш пред всички желанието си да имаш дете, но поради медицински проблем това е затруднено. Една шепа жени с най-съкровената мечта и желание  да бъдат майки създадоха на този ден сдружение "Зачатие".
Сякаш беше вчера. С тях се сприятелиха и присъединиха много други хора, поели по трудния път да се борят със стерилитета, с институциите обърнали гръб на този проблем, с негативните обществени нагласи. Много неща се промениха оттогава, много наши обществени мечти и желания станаха реалност, много жадувани деца се усмихнаха на своите родители.
Искамe да поздравим всички от екипа, всички членове и приятели на Зачатие и всички, които вървят по трудния път да имат своя рожба, всички родители, които са тук да помагат, всички специалисти по стерилитет, които са винаги с нас и ни подкрепят и да ви пожелаем на всички много здраве, щастие и все повече сбъднати мечти и много много детски смях! Честит празник!