„ВИТА ин витро център” с пордкрепата на Сдружение „Зачатие” стартира кампания с безплатни прегледи
Публикувано на: 02.06.2012г.
 vita_sun.jpg Кампанията на "Вита ин витро център" с безплатни прегледи и консултации "Слънчице и в твоя дом" е насочена към двойки с репродуктивни проблеми, като в края една от двойките-участници ще спечели безплатна ин витро процедура. Кампанията се осъществява с подкрепата на Сдружение „Зачатие” - първата неправителствена организация на пациентите с репродуктивни проблеми в България. „Слънчице и в твоя дом” ще се състои в ежеседмично провеждане на безплатни прегледи и консултации за всички двойки с репродуктивни проблеми.

Кампанията ще се проведе в два модула:

    Модул 1: 15 юни – 15 юли 2012
    Модул 2: 1 септември – 30 септември 2012

Консултациите ще се провеждат 2 пъти седмично между 14:00 и 16:00 ч. във „Вита Ин Витро Център” .

На всеки две седмици графикът за посещения ще бъде обновяван на уебсайта на „Вита Ин Витро Център”, като всички желаещи двойки могат да се запишат за прегледи и консултации на тел: 02/960 49 50 или 02/960 49 90.

Целта на кампанията е да насърчи раждаемостта сред младите семейства в страната, както и да окаже помощ на всички двойки, които искат да имат дете.Всички посетители на безплатните прегледи и консултации имат възможност да участват в томбола за спечелването на безплатна ин витро процедура от „Вита Ин Витро Център”. Непосредствено след приключването на кампанията, специална комисия ще изтегли печелившата двойка.

"Вита Ин Витро Център" е създаден като първия Ин Витро център, част от структурата на МБАЛ „Вита”. Идеята за него е логично продължение на цялостната философия за изграждане на болничен комплекс, в който под един покрив да бъде предоставено качествено и пълно консервативно /неоперативно/ и оперативно лечение.

"Вита Ин Витро Център" разполага с последно поколение високо специализирана апаратура, за да могат пациентите ни да се възползват от най-съвременните технологии за асистирана репродукция.