Публикувано на: 09.06.2010г.
 
 
Младо семейство от София дари 5 000 лв за инициативата "И аз ще съм прекрасна майка" . Със Силвина и Иван Георгиеви се срещнахме в началото на юни. Дойдоха заедно с малката си дъщеричка. Баткото беше на детска градина.
"Преди години разбрахме, че имаме проблем със забременяването. Потърсихме информация, открихме подходящия специалист и успяхме да се справим. 
Откриха мутация на протромбиновия ген , която се повлия от медикаментозно лечение и за двете бременности. Още тогава решихме, че ако някой ден имаме възможност, ще дарим пари, за да помогнем на едно семейство. Видяхме колко скъпи са всички изседвания и процедури, а знаем, че има хора, които не могат да си ги позволят.
Наскоро разбрахме за инициативите на Сдружение Зачатие за подпомагане на двойки с изчерпан яйчников резерв . Тъй като Фондът за Асистирана репродукция не помага на тези двойки, ние решихме да дарим пари именно за тях. Надяваме се да зарадваме поне едно семейство и да му дадем шанс да изпита радостта да си родител."
Сдружение Зачатие прибави сумата към инициативата "И аз ще съм прекрасна майка" .  Благодарим сърдечно за прекрасния жест! С помощта на това дарение и другите набрани средства ще успеем да помогнем на две семейства, които се нуждаят от донорска яйцеклетка, за да направят инвитро процедура.